Így segítek neked,

hogy sikeres légy a gyermeknevelésben

Miért kellene rám hallgatnod?

Ha veled dolgozom, meghallgatlak, a teljes figyelmem a tiéd. Rád, a megoldásra, céljaid elérésére koncentrálok. Erős, kiegyensúlyozott, felszabadult anya leszel, aki biztos magában, és tudja, mikor mi a legjobb neki és a gyermekének. 


Magyarországon egyedülálló módon valódi élethelyzetekben alkotok képet rólad és a gyermekedről.

Célom az, hogy a lehető leghamarabb, akár néhány alkalom után a saját lábadra állj és képes legyél önállóan megoldani a gondjaidat. Természetesen, ha újra elbizonytalanodsz, szeretettel várlak.
. 

Hogyan dolgozom veled?

Első lépésként megismerkedünk és igyekszem amennyire csak lehetséges átlátni a helyzetet amiben vagy, felteszed a kérdéseidet, megfogalmazzuk a célt, amit el szeretnél érni. Mindez egy órás beszélgetés keretében zajlik, melynek helyszíne a II. kerület Horvát u. 14-24. Megállapodunk abban, hogy mikor, milyen formában tudok belepillantani az életetekbe, megfigyelni, hogyan működtök együtt. 


A következő alkalommal a megállapodásunk szerint veled és a gyermekeddel együtt találkozunk egy szokványos élethelyzetetekben. Meglátogatlak titeket, együtt kimegyünk a játszótérre, elmegyünk vásárolni. Körülbelül 2-3 órát töltünk együtt, én megfigyelőként vagyok jelen.


A következőkben újra kettesben találkozunk, megbeszéljük a tapasztalataimat, s hogy hogyan tudod elérni a kívánt változást gyermekednél. Megállapodunk arról, hogy szükséges e a továbbiakban is találkoznunk. Amennyiben nem, örülünk annak, hogy már tudod, hogyan, milyen formában tudod előidézni a vágyott állapotot gyermekednél, annak biztos tudatában, hogy ha ismét szükséged van rá, a rendelkezésedre állok.


Ha mindketten úgy látjuk, hogy még szükség van további találkozókra, 5-8 alkalommal, heti vagy kétheti rendszerességgel újra találkozunk 1-1 órára. Ezen alkalmakkor közösen feltárjuk, mi az, ami még utadban áll ahhoz, hogy elérd a céljaidat, és módszeresen azon dolgozunk, hogy le tudjad győzni az akadályokat. 


Számíthatsz célirányos beszélgetésekre, a képzeletedet is megmozgató, relaxációs technikákra és sok sok személyreszabott játék javaslatra, amelyekkel élvezetes lesz a változás. 


Hiszti, dackorszak

Ha legfőbb gondod a dackorszak, és nem tudsz mit kezdeni gyermeked hisztirohamaival, akkor számodra a Profi Hisztikezelés Mesterkurzusom lesz a megoldás! Csupán két személyes ülés áráért óriási tudásanyagot, és lépésről lépésre felépített tanulási, fejlődési folyamatot kapsz cserébe. Kérlek, ha a hiszti a fő témád kezdd itt, és végezd el a kurzust:

Profi Hisztikezelés

Eleged van a hisztikből?
Nem tudod mit kezdj velük?


Tarts velem és tudd meg, mit kezdhetsz a hisztikkel!
Legyél a profi hisztikezelés legjobbja!

Díjaim, amikkel számolni tudsz:

Első alkalom, 55 perc beszélgetés veled a Kölyök Szerviz helyszínén (II. Budapest, Horvát utca 14. IV. emelet) bruttó 17.000,- Ft.

Családlátogatás, találkozás veled és gyermekeddel egy jellemző mindennapi élethelyzetben kb. 2-3 óra bruttó 40.000,- Ft Budapesten belül. Budapesten kívül plusz 100,-Ft / km költséget számítok fel.

További munka veled, 55 perces alkalmak a Kölyök Szerviz helyszínén bruttó 17.000,-Ft / alkalom.

Tudom, mennyire elfoglalt vagy, és mennyire kiszámíthatatlan az életed. Kölcsönösen tiszteljük egymás idejét! Kérlek 48 órával az ülés előtt szólj, ha le akarod mondani, vagy más időpontra áttenni, ellenkező esetben a díjat kénytelen vagyok felszámítani. Természetesen ez nem vonatkozik vis maior esetekre.

Skype konzultáció


Nincs kihez forduljál gyermeknevelési problémáiddal az anyanyelveden?
Jó lenne egy szakember, aki segítene megoldani a gyermeknevelési problémáidat magyar nyelven?
Távol élsz Budapesttől, vagy egyszerűen nem könnyű kimozdulnod otthonról?


Segítek, konzultálj velem skype-on!

Különleges helyzetben vagy, ha gyermekeidet nem az anyanyelved környezetében neveled. A kicsik igen jó alkalmazkodó készséggel rendelkeznek, mégis a szokásos problémákon túl: dac, hiszti, alvási nehézségek, extra kihívások is járnak ezzel az élethelyzettel. A sok változás, költözés, a szülők nehézségei, beilleszkedés az új környezetbe felerősítheti a gondokat, ami különleges törődést és szülői támogatást igényel.
Fordulj hozzám, és segítek megoldani a problémáidat.
Ár:
20.000 Ft / konzultáció (55 perc).

Időpontot egyeztetünk a skype találkozóhoz emailen: orsolya.petho@kolyokszerviz.hu vagy telefonon: +36203238908 skype név: kolyokszerviz

Kölyök Szerviz Shop

Eszköztár

A nevelési problémák megoldására.

Hírlevél

Iratkozz fel a Kölyök Szerviz / Anya Szerviz hírlevelemre. 

ITT ÉRHETSZ EL

orsolya.petho@kolyokszerviz.hu
1027 Budapest, Horváth utca 14. IV. emelet

BEJELENTKEZÉS

+36 20 323 8908

© Kölyök Szerviz

A jobb felhaszhnálói élmény érdekében oldalunkon cookie-kat használunk. A részleteket az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza.