Kölyök szerviz
  • PethoOrsolya_gyermekpszichologus

Így segítek neked, hogy sikeres légy a gyermeknevelésben

PethoOrsolya_pszichologusMiért kellene rám hallgatnod?

Ha veled dolgozom, meghallgatlak, a teljes figyelmem a tiéd. Rád, a megoldásra, céljaid elérésére koncentrálok. Erős, kiegyensúlyozott, felszabadult anya leszel, aki biztos magában, és tudja, mikor mi a legjobb neki és a gyermekének.

Magyarországon egyedülálló módon valódi élet helyzetekben alkotok képet rólad és a gyermekedről

Célom az, hogy a lehető leghamarabb, akár néhány alkalom után a saját lábadra állj és képes legyél önállóan megoldani a gondjaidat. Természetesen, ha újra elbizonytalanodsz, szeretettel várlak. Nem hiszek a több éves, függőséget okozó pszichológus / kliens kapcsolatokban.

Hogyan dolgozom veled?

Első lépésként megismerkedünk és igyekszem amennyire csak lehetséges átlátni a helyzetet amiben vagy, felteszed a kérdésidet, megfogalmazzuk a célt, amit el szeretnél érni. Mindez egy órás beszélgetés keretében zajlik, melynek helyszíne a II. kerület Horvát u. 14-24. Megállapodunk abban, hogy mikor, milyen formában tudok belepillantani az életetekbe, megfigyelni, hogyan működtök együtt.

Kolyokszerviz_irodaA következő alkalommal a megállapodásunk szerint veled és a gyermekeddel együtt találkozunk egy szokványos élethelyzetetekben. Meglátogatlak titeket, együtt kimegyünk a játszótérre, elmegyünk vásárolni. Körülbelül 2-3 órát töltünk együtt, én megfigyelőként vagyok jelen.

A következőkben újra kettesben találkozunk, megbeszéljük a tapasztalataimat, s hogy hogyan tudod elérni a kívánt változást gyermekednél. Megállapodunk arról, hogy szükséges e a továbbiakban is találkoznunk. Amennyiben nem, örülünk annak, hogy már tudod, hogyan, milyen formában tudod előidézni a vágyott állapotot gyermekednél, annak biztos tudatában, hogy ha ismét szükséged van rá, a rendelkezésedre állok.

Ha mindketten úgy látjuk, hogy még szükség van további találkozókra, 5-8 alkalommal, heti vagy kétheti rendszerességgel újra találkozunk 1-1 órára. Ezen alkalmakkor közösen feltárjuk, mi az, ami még utadban áll ahhoz, hogy elérd a céljaidat, és módszeresen azon dolgozunk, hogy le tudjad győzni az akadályokat.

Számíthatsz célirányos beszélgetésekre, a képzeletedet is megmozgató, relaxációs technikákra.

Díjaim, amikkel számolni tudsz

  • Első alkalom, 55 perc beszélgetés veled a Kölyök Szerviz helyszínén (II. Budapest, Horvát utca 14. IV. emelet) bruttó 10 000,- Ft.
  • Családlátogatás, találkozás veled és gyermekeddel egy jellemző mindennapi élethelyzetben kb. 2-3 óra bruttó 20 000,- Ft (Budapesten belül.). Budapesten kívül plusz 100,-Ft / km költséget számítok fel.
  • További munka veled, 55 perces alkalmak a Kölyök Szerviz helyszínén bruttó 10 000,-Ft / alkalom.

Tudom, mennyire elfoglalt vagy, és mennyire kiszámíthatatlan az életed. Kölcsönösen tiszteljük egymás idejét! Kérlek 48 órával az ülés előtt szólj, ha le akarod mondani, vagy más időpontra áttenni, ellenkező esetben a díjat kénytelen vagyok felszámítani.
Természetesen ez nem vonatkozik vis maior esetekre.

Itt érhetsz el:

Bejelentkezés telefonos egyeztetés alapján: Pethő Orsolya 06 20 323-8908.